LUKA JOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU POSLE NESPORAZUMA SA TUMBAKOVIĆEM: Nema razloga da ne bude pozvan!
Foto: Starsport©

igraće protiv Norvežana

LUKA JOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU POSLE NESPORAZUMA SA TUMBAKOVIĆEM: Nema razloga da ne bude pozvan!

Selektor Srbije je govorio i o kvalitetima protivnika

Objavljeno:

Ljubiša Tumbaković planira da pozove 30 igrača u reprezentaciju Srbije za meč polufinala baraža za odlazak na EURO protiv Norveške.

Srpska reprezentacija gostovaće u Oslu 8. oktobra, a selektor je istakao da će za taj susret, konkurisati priličan broj igrača među kojima će sigurno biti i Luka Jović.

Napadač Reala u prethodnom periodu nije bio pozivan u nacionalni tim zbog nesporazuma sa selektorom, ali sada je to izglađeno i na njega se ozbiljno računa, poručio je Tumbaković za "Sport klub".

foto: Starsport©

- Jović je evidentiran, nema razloga da ne bude pozvan - rekao je Tumbaković u intervjuu za "Sport Klub", pa dodao:

- Pozvaću tridesetak kandidata, spisak se razlikuje u dva, tri imena. Kao i obično, računam i igrače iz domaće lige.

Što se tiče protivnika Tumbaković je svestan njegovih kvaliteta, ali i Erlinga Halanda najproduktivnijeg napadača na svetu u ovom trenutku.

foto: EPA/ Sascha Steinbach

- Ozbiljna selekcija. Želja, htenje, kompaktnost, profesionalnost. U prvi plan je iskočila generacija talentovanih momaka, koji su tradicionalnoj norveškoj borbenosti pridodali novu energiju i kreaciju, postali rival za respekt svakoj evropskoj reprezentaciji. Nema slabog mesta. Znam, reći ćete, jedan je Haland. Da, Haland je izuzetan igrač, korpulentan, neverovatno eksplozivan za svoju visinu od preko 190 centimetara, šutira i levom, i desnom nogom, pogađa glavom...Ali, na njegovoj poziciji u norveškom timu su još dvojica špiceva sličnih karakteristika, uvek spremnih da uskoče i preokrenu tok događaja - kaže Tumbaković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.