SUKOBILI SE NAGELSMAN I SIMEONE U TUNELU: Postoje kamere, ali ja to ne bih nikad uradio! Bio je spreman na sve!
Foto: EPA/Miguel A. Lopes

bilo je varnica

SUKOBILI SE NAGELSMAN I SIMEONE U TUNELU: Postoje kamere, ali ja to ne bih nikad uradio! Bio je spreman na sve!

Nemac je optužio kolegu sa protivničke klupe da ga je napao tokom poluvremena

Objavljeno: 09:32h

Izgleda da je došlo do obračuna između Julijana Nagelsmana i Dijega Simeonea tokom meča četvrtfinala Lige šampiona između Red Bul Lajpciga i Atletiko Madrida.

Nemački tim je pobedio špansku ekipu 2:1 i plasirao se u polufinale, a tokom davanja izjave posle utakmice trener "bikova" je slučajno otkrio da je došlo do vatrenog duela između njega i iskusnijeg kolege iz Argentine.

Sve je počelo od pitanja novinarke "Skaj sportsa", Brite Hofman, koja je zatražila od Nagelsmana da prokomentariše duel trenera na terenu, u smislu taktičke postave i tih fudbalskih stvari, ali je odgovor bio neočekivan.

- Osim na poluvremenu, sve je bilo okej. Nakratko je pokazao lice pobednika koji je spreman na apsolutno sve za pobedu - odgovorio je 33-godišnji Nemac i time implicirao da se nešto dogodilo u tunelu ili ispred svlačionica posle prvih 45 minuta meča.

foto: EPA/LLuis Gene

Na njeno pitanje da objasni šta se to dogodilo, ipak nije hteo da ulazi u detalje.

- Neću vam sada reći detalje, ali postoje kamere. Što se tiče vašeg pitanja da li je bilo nesportskog ponašanja, reći ću samo da ja to ne bih napravio. Ali svako za sebe mora da odluči.

Interesantno, snimak toga se za sada nije pojavio u medijima ili na internetu, ali svakako bismo mogli da očekujemo da već tokom dana "procuri".

- Simeone mi je posle čestitao na pobedi i to je iskreno mislio - rekao je Nagelsman stavljajući do znanja da su on i Argentinac izgladili sukob.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.