UŠLI U LIGU ŠAMPIONA, PA NALJUTILI KOMŠIJE: Korona parti na stadionu, u 3 ujutru puštali himnu sa razglasa!
Stadion FK Ren, Foto: Printscreen

NEVEROVATNE SCENE

UŠLI U LIGU ŠAMPIONA, PA NALJUTILI KOMŠIJE: Korona parti na stadionu, u 3 ujutru puštali himnu sa razglasa!

Mislili su da ih niko neće videti, ali će proći nekažnjeno, srećom...

Objavljeno:

Ren je završio francusku Ligu 1 na trećem mestu ove sezone pre završetka sa još deset preostalih utakmica, međutim, ona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Ta završnica, zajedno sa Seviljom i Šahtjorom koji su sinoć stigli do polufinala Lige Evrope, osigurala im je automatski prolazak u grupnu fazu Lige šampiona.

U ranim jutarnjim satima u sredu, himna Lige šampiona puštena je na stadionu Rena Roazon Parku koja se vrtela 15 minuta, a snimci su se pojavili na društvenim mrežama.

Zašto je neko pustio pesmu od koje se svi naježimo nasumično u sredu ujutru? Pa, ispada da su se igrači i osoblje okupili na terenu zbog neke proslave koja nije bila baš tako privatna kao što su se nadali.

- Imali smo mali događaj na stadionu sa zaposlenima i nekim igračima - rekao je predsednik Rennesa.

- To smo uradili među članovima kluba, sa najvećim poštovanjem sanitarnih uslova koji su na snazi. Bilo je to lepo veče, sa fantastičnim ishodom.

Izgleda da lokalnim stanovnicma koji žive blizu stadiona nije bilo svejdeno što ih je himna Lige šampiona probudila, ali ne možete baš da podnesete tužbu na buku kad se radi o fudbalskom snimku Lige šampiona, zar ne?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.