MONAKU SE OSLADILO DA KUPUJE U SRBIJI: Posle Pavlovića, i Petrović ide u Kneževinu!
Strahinja Pavlović, novi igrač Monaka, ilustracija, Foto: Starsport©

BOMBA U BEOGRADU

MONAKU SE OSLADILO DA KUPUJE U SRBIJI: Posle Pavlovića, i Petrović ide u Kneževinu!

Očito je Đorđe želja trenera Nike Kovača, čiji je brat Robert ove godine bio na Banovom brdu i pratio kako brani mladi reprezentativac Srbije

Objavljeno:

Đorđe Petrović (21) je za godinu dana prošao put od prvotimca Čukaričkog do Monaka, piše Žurnal.

Tokom ovog leta čuvar mreže Brđana bio je na listi želja mnogih timova iz Francuske i Belgije, a raspitivao se i slavni Rendžers iz Glazgova. Kako stvari stoje u borbi za potpis mladog reprezentativca Srbije pobedio je Monako.

Očito je Đorđe želja trenera Nike Kovača, čiji je brat Robert ove godine bio na Banovom brdu i pratio kako brani mladi reprezentativac Srbije.

Petrović je debitovao početkom prošle sezone u dresu Čukaričkog, ubrzo je postao standardan pred mrežom. Bio je starter na 21 meču u Super ligi, šest puta sačuvao je mrežu, a primio je 26 golova.

Niko Kovač
Niko Kovač foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Dobrim partijama dogurao je do dresa mlade reprezentacije Srbije.

Monako je već angažovao jednog igrača iz Super lige, za 10 miliona evra je od Partizana kupio štopera Strahinju Pavlovića. Tim iz kneževine Srbiju vidi kao plodno tlo odakle će da uzima talente.

Petrović sa Čukaričkim ima ugovor do 2023. godine, ali mu Brđani neće praviti problem pošto se radi o dobrom poslu za sve tri strane,

Uz to Čukarički nema muke na golmanskoj poziciji, ima na klupi iskusnog Nemanju Belića, a kao njegovu zamenu 18-godišnjeg Andreja Kožula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.