Jezivo, užasavajuće, horor: Ovo su najgore povrede srpskih fudbalera! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters/AP/Saša Pavlić Koky

Sreća im okrenula leđa

Jezivo, užasavajuće, horor: Ovo su najgore povrede srpskih fudbalera! (VIDEO) (FOTO)

Kolena, glave, noge, članci, ruke - ne zna se koja od ovih povreda je gora
Objavljeno:

2. Dušan Basta

foto: Saša Pavlić Koky

Nekada jedan od najvećih talenata na poziciji desnog beka u južnoj Evropi, Dušan Basta, doživeo je veliki peh na jednom derbiju sa Partizanom. Tada mu je Albert Nađ veoma snažno uleteo, posle čega je ovaj fudbaler polomio nadlakticu, što mu je umnogome usporilo karijeru. Naravno, Nađu je to u opisu radnog mesta, pa ne bi trebalo da mu se zameri.

3. Neven Subotić

Kada bismo morali da se prisetimo svih njegovih povreda, trebalo bi nam dobrih dva dana. Nema šta ovaj fantastični defanzivac nije povređivao, ali nama je u pamćenju najviše ostala povreda koju je prouzrokovao Ivica Olić na duelu Borusije i Volfzburga. Deco, ne radite ovo kod kuće.

4. Nenad Brnović

Na utakmici između Partizana i Zete, bivšeg kluba Nenada Brnovića, Jovan Markovski mu je prouzrokovao dvostruki prelom potkolenice.

- Prvo sam pomislio da mi je pukao štitnik, a ni na kraj pameti mi nije bilo da sam slomio nogu. Pokušao sam da vratim štitnik, a onda sam shvatio da ustvari pomeram kost. Noga mi je bukvalno visila. Onda su priskočili saigrači, koji su mi pomogli i bodrili me, a Ivica Kralj mi je stavio ruku preko očiju da ne gledam - opisao je Brnović jednog prilikom za Glas javnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.