Kolekcionar satova, pesnik i Zvezdin bombarder: Dekijev džoker na raskrsnici - neće biti lako zadržati ga!
Foto: Starsport©

dobra forma

Kolekcionar satova, pesnik i Zvezdin bombarder: Dekijev džoker na raskrsnici - neće biti lako zadržati ga!

Odlazak Miloja i dolazak Dekija je za njega stigao u pravi čas, jer ne bi bilo isključeno da bi ostankom popularnog Klark Kenta, Vulić bio prodat već te zime

Objavljeno:
Nikola Husein

Na pomen Miloša Vulića vladaju podeljena mišljenja, neki će reći da je zapostavljen i da bi morao da ima mnogo više minuta na terenu, dok drugi ne vide o njemu ono što je potrebno Crvenoj zvezdi i ne bi imali ništa protiv da bude prodat već ovog leta...

Nije slučajno što se čak tri člana Serije A bore za njegov potpis, a to je dokaz da crveno-bela sedmica poseduje izuzetan kvalitet, koji doduše i nije uspeo da pokaže u punom obliku za ovih godinu i po dana na Marakani.

Ali, čini se da je dolazak Dejana Stankovića izuzetno prijao izdanku kluba iz Kruševca. Zimske pripreme i završetak nakaradne sezone uzrokovan koronavirusom, bile su period adaptacije i period da struka stekne poverenje u nenametljivog momka koji deluje elegantno sa loptom u nogama, uz razoran udarac koji poseduje.

foto: Starsport©

Blistava partija protiv Olimpijakosa i njegov prvenac na najvećoj fudbalskoj sceni, kao da je bio dodatni teret na njegovim leđima. Navijači su očekivali još više i bolje, međutim, Vladan Milojević nije pružio Vuliću potrebnu konstantnos koja je mladom igraču potrebna kako bi pružio svoj maksimum i osetio sigurnost.

Deluje da je Vulić većinu vremena na terenu provodio kao pod nekim grčem, neretko igrao defanzivnije nego što je navikao, pa je i sam sebi nabijao pritisak i stvarao nervozu zbog toga što ne može da pruži onoliko koliko zaista može.

Odlazak Miloja i dolazak Dekija je za njega stigao u pravi čas, jer ne bi bilo isključeno da bi ostankom popularnog Klark Kenta, Vulić bio prodat već te zime.

Na obostrano zadovoljstvo, to se nije desilo, Miloš Vulić je prodisao, vredno trenirao, fudbalski prodisao i njegov osmeh i opuštenost na terenu jasno govore da srpski šampion ima još jednu bitnu kariku na sredini terena.

foto: Starsport©

Dva gola u dva meča, na kojima je oba puta ulazio sa klupe, dovoljna su da se ponovo priča o Vuliću, pesnički nastrojenom momku, koji odskače od svakog stereotipa koji prati fudbalere.

Golovi koji postiže su sve samo ne obični, uglavnom su to šutevi sa velike udaljenosti, pa neretko od FSS-a dobija satove za najlepši potez kola, pa se i sam nada da će postati kolekcionar časovnika.

Stanković mu je našao mesto pod crveno-belim suncem, na upravi je sada da pokuša da se odbrani od ponuda za njega i bar do zime mu pruži šansu koju je potpuno zaslužio, a posle, šta bude.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.