AKO SE OVO DESI, ZVEZDA SE VRAĆA MEĐU POVLAŠĆENE: Poznato za koga Delije treba da navijaju u kvalifikacijama za LŠ!
FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

BITNA INFORMACIJA

AKO SE OVO DESI, ZVEZDA SE VRAĆA MEĐU POVLAŠĆENE: Poznato za koga Delije treba da navijaju u kvalifikacijama za LŠ!

Četa Dejana Stankovića bi mogla da bude povlašćena u žrebu ako bi recimo jedan od favorita “kiksnuo” u prvom kolu kvlafikacija

Objavljeno:

Crvena zvezda neće biti povlašćena u 3. kolu kvalifkacija za Ligu šampiona, zbog prolaska Liona u četvrtfinale tog takmičenja, ali i zbog titule Jang Bojsa u Švajcarskoj.

Nije, ipak, nemoguće da šampion Srbije bude povlašćen tada pri izvlačenju kuglica. Tim sa Marakane je prvi ispod crte, kada se radi o povlašćenim timovima u 3. kolu kvlafikacija.

To znači da bi četa Dejana Stankovića mogla da bude povlašćena u žrebu ako bi recimo jedan od favorita “kiksnuo” u prvom kolu kvlafikacija. Tačnije, ne svi, već “trojka” Seltik, Astana ili Ludogorec.

FK Astana
FK Astana foto: Printscreen/Youtube/Astana Football Club

Nerealno je očekivati da će Škoti ispasti od islandskog Rejkjavika, koji je apsolutni autsajder u Glazgovu. Druga šansa je da Ludogorec ispadne u Podgorici, što nije nemoguće, ali je daleko od realnosti. Šampion Crne Gore je ipak dosta slabiji tim, u odnosu na bugarski sastav legionara.

Najveća šansa za crveno-bele je eliminacija Astane. Ekipa iz Nur Sultana gostuje prvaku Belorusije Dinamu iz Bresta. Ovaj rival u svojim redovima ima bivše fudbalere koji imaju istustva u Ligi šampiona, kao što su Evehen Kačeridi i Artem Milevski. Tu je sjajni štoper Kiki Gabi iz Kameruna, ali i reprezentativci Belorusije, poput Sergeja Kriveca, Mikhaila Gordejčuka, Pavela Savitskog i Dzjanisa Lpteva.

Belorusi nisu prekinuli šampionat ni u jednom momentu, što može da im bude prednost, dok je tim iz Nur Sultana na pauzi još od marta, pa bi to mogla da bude još jedna prednost za njih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.