VIDIMO SE, USKORO! Kristijano Ronaldo na Instagramu otkrio gde nastavlja karijeru!
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

ovo se čekalo

VIDIMO SE, USKORO! Kristijano Ronaldo na Instagramu otkrio gde nastavlja karijeru!

- Ogroman klub kao što je Juventus uvek mora da razmišlja kao da bude najbolji na svetu. Samo tako sebe možemo nazvati jednim od najvećih timova - napisao je Ronaldo

Objavljeno:

Navijači Juventusa su strahovali da bi mogli da ostanu bez najveće zvezde tima Kristijana Ronalda, ali kako stvari stoje, Portugalac će nastaviti svoju epizodu u Torinu

Juventus je na veliko iznenađenje ispao od Liona u osmini finala Lige šampiona, pa su mnogi pomislili da će Ronaldo krenuti drugim putem. Međutim, jedan od najboljih fudbalera u istoriji je najavio da će ostati u Juventusu.

- Ova sezona je za nas gotova, mnogo kasnije nego obično, ali ranije nego što smo sami očekivali. Sada je vreme za razmišljanje, vreme je za analizu uspona i padova. Kritičko razmišljanje je jedini način da se poboljšamo. Ogroman klub kao što je Juventus uvek mora da razmišlja kao da bude najbolji na svetu. Samo tako sebe možemo nazvati jednim od najvećih timova - napisao je Ronaldo i dodao:

- To što sam postigao 37 golova za Juventus i 11 za reprezentaciju Portugalije, je nešto zbog čega ću u budućnosti imati ambiciju da budem još bolji. Navijači to od nas očekuju više. Mi moramo da ispunimo najviše ciljeve. Neka nam ova kratka puaza za odmor pomogne da donesemo najbolje moguće odluke i vratimo se snažniji i posvećeniji nego ikad. Vidimo se, uskoro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.