NJEGOŠ OTKRIO KOLIKO NAVIJAČI FALE ZVEZDI: Bez njih je sve potpuno drugačije!
Njegoš Petrović, Foto: Starsport©

tako je kako je

NJEGOŠ OTKRIO KOLIKO NAVIJAČI FALE ZVEZDI: Bez njih je sve potpuno drugačije!

- Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda

Objavljeno:

Vezista crveno-belih Njegoš Petrović oporavio se od povrede i bio jedan od igrača u startnoj postavi na utakmici protiv Radničkog iz Niša. Momak rođen u Krupnju govorio je o uspešnom povratku na teren i prvom gostovanju u sezoni koje tim očekuje sutra od 18 časova i 30 minuta protiv Mačve iz Šapca.

- Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo. Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo skoncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova – naglasio je Petrović.

Izabranici Dejana Stankovića na odličan način započeli su novu sezonu, a vezista tima istakao je da dobre igre tek očekuju crveno-bele.

- Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama. Još uvek se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi.

Na današnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evrpskom takmičenju.

- Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i još uvek spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1.

Talentovani mladi reprezentativac Srbije govorio je i o pripremnom periodu koji je tim odradio na Divčibarama i u Staroj Pazovi.

- Nisam bio u prilici da odradim celokupne pripreme zbog povrede zgloba. Značilo mi je što sam bio sa ekipom, posmatrao sam kako je tekao celokupni trenažni proces i prisustvovao analizama. Zbog povrede sam morao da izostanem sa većeg dela rada na terenu, ali sam što se tiče teorijskih zahteva bio u potpunosti uključen. Oduševili su me uslovi rada na Divčibarama, od terena preko hotela i moram da kažem da se ne bih bunio da svake godine pripreme odrađujemo u Srbiji.

Koliko podrška navijača nedostaje momcima, još jednom je potvrdio vezista crveno-belih.

- Navijači nam nedostaju zaista mnogo, iako osećamo njihovu podršku, koliko je to moguće u ovom trenutku. Utakmice bez njih su apsolutno drugačije i jedva čekamo svi da se ponovo vrate na tribine i da konačno osetimo atmosferu koju samo naši navijači znaju da naprave - zaključio je Njegoš Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.