KO ĆE BITI KAPITEN PARTIZANA U SLEDEĆIM MEČEVIMA? Milošević je sve otkrio i stavio tačku na ovu priču!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

to je to

KO ĆE BITI KAPITEN PARTIZANA U SLEDEĆIM MEČEVIMA? Milošević je sve otkrio i stavio tačku na ovu priču!

- Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar

Objavljeno:

Partizan je veoma mršavo počeo sezonu i situacija posle samo dva kola nije nimalo vesela.

Očekuju se određene promene posle opraza u Pazaru u timu, a jedna od njih će biti prekomanda Bojana Ostojića na klupu kog će zameniti Maki Banjak.

To je otvorilo pitanje ko će poneti kapitensku traku.

Savo Milošević je otkrio sve o tome.

- Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz utakmica iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen - rekao je Milošević.

Igranje Banjaka automatski znači da će jedan od stranaca ispasti iz tima.

- Niko od njih neće biti eliminisan, rotiraćemo ih u zavisnosti od protivnika, taktike. Pričao sam s njima oko toga, verujem da neće biti problema.

Da li se Savo pokajao što je dao šansu mladom golmanu Popoviću?

- Nisam se pokajao, on je najmanje kriv za ove dve utakmice. Jeste mi žao Stojkovića, ali tražili smo i pre ovog meča rešenja i na drugim pozicijima kada su bonusi u pitanju, da bi Stojke više igrao. Razmišljam o tim stvarima, ali ne mislim da je Popović bio greška.

Lepa vest je da Lazar Marković nije zadobio povredu teže prirode.

- Za ovu nedelju nije realno da bude u timu, ali one tako, ako sve bude kako treba, računaćemo na njega. Lazar je prolazio kroz težak period, povrede, ali meni je bila bitna njegova volja da se vrati. Ja sam to video kod njega i od tada sam pozitivan. Video sam želju. Desio se incident sa povredom, ali sam siguran da je Marković fizički dosta dobro spreman, a voljni momenat mu je veći nego kod ostalih igrača. On oseća težinu grba, dresa, dok mu je kvalitet iznad ne samo ove ekipe, nego i cele lige - rekao je Savo koji je i demantovao da će klub dovesti zadnjeg veznog.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.