MESI I SUPRUGA SPAVAJU NA MAGIČNOM DUŠEKU: On ih 99.84 odsto štiti od zaraze koronavirusom! (FOTO)
Lionel Mesi sa suprugom, Foto: Printscreen/Youtube

NAUKA I NOVAC SVE MOGU DA REŠE

MESI I SUPRUGA SPAVAJU NA MAGIČNOM DUŠEKU: On ih 99.84 odsto štiti od zaraze koronavirusom! (FOTO)

Anti-koronavirus dušek je izum jedne španske kompanije

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi i njegova supruga Antonela Rokuco spavaju na anti-koronavirus dušeku, specijalno dizajniranom da neutrališe viruse, bakterije i ostale izvore zaraze, koji su nedavno dobili na poklon, piše As, a prenosi Mondo.

On je potom, prezadovoljan kako je na njega uticao, zamenio sve dušeke na ogromnom imanju pokraj Barselone, na kom bračni par živi sa sinovima Tijagom, Ćirom i Mateom, kao i dobroćudnim francuskim mastifom, Hulkom, čim su do njega stigle vesti o najnovijem pronalasku.

Anti-koronavirus dušek je izum jedne španske kompanije, koja tvrdi da materijal od kojeg je skrojen neutrališe 99,84 odsto poznatih virusa i bakterija. Ne precizira se, međutim, šta čini preostalih 0,16 odsto i da li se zlokobna mutacija koronavirusa nalazi u prvoj ili drugoj grupi, piše Mondo.

Za marketing strategiju izabran je atipičan pristup - darovanje skupocenog proizvoda osvajaču šest "Zlatnih lopti", iz čiste brige za njegovo zdravlje. Dušek "čuva" vlasnika tako što nanočestice iz njegovog površinskog sloja neutrališu viruse u roku od četiri sata i tako sprečavaju širenje zaraze.

Drugim rečima, anti-koronavirus vas ne može izlečiti, ukoliko sa infekcijom spavate na njemu, ali vas može sačuvati u situacijama kada je, pre vas, tu sedela ili spavala zaražena osoba.

Od "dodatne opreme", dušek ima nekoliko nivoa vibracije, kao i sistem za toplotnu masažu stopala kojom uspavljuje i opušta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.