Stanković iznenada stavio još jednog igrača na transfer listu: Do sada je igrao prvu postavu...
Tomane (levo) sa saigračima Spiridonovićem, Nikolićem i Vulićem, Foto: Starsport©

"fudbalska letnja PIJACA"

Stanković iznenada stavio još jednog igrača na transfer listu: Do sada je igrao prvu postavu...

Logično, ali ne i očekivano...

Objavljeno:

Kao što smo vam već pisali ovog subotnjeg jutra, Crvena zvezda je praktično sve dogovorila sa Federikom Makedom, bivšim napadačem Mančester junajteda, koji će iz Panatinaikosa pojačati redove srpskog šampiona.

To je povuklo stavljanje još jednog igrača na transfer listu, u nadi da će se njegovom prodajom zaraditi dodatni novac za nove kupovine, ali i za samo funkcionisanje kluba.

Milan Pavkov i Ričmond Boaći već su najavljeni kao igrači koji bi mogli da odu ukoliko bude pravih ponuda, a sada su na transfer listu Dejan Stanković i Mitar Mrkela stavili i Tomanea, koji je počeo obe utakmice u Superligi do sada.

Tomane protiv Radničkog
Tomane protiv Radničkog foto: Starsport©

Portugalac bi dolaskom Makede pao u drugi plan, a u prvoj sezoni provedenoj u Ljutice Bogdana ostaće upamćen po onom promašenom penalu u Pireju protiv Olimpijakosa.

Nije ni uspevao da konstantno pruža dobre partije, pa zbog samo povremenih bljesaka u dosadašnjem boravku u Beogradu, i njega očekuje pakovanje kofera. No, treba sačekati kako bi se finalizovao dolazak italijanskog nekadašnjeg "vunderkinda", pa će onda mnogo toga biti poznatije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.