TRENER JAVORA PRED PARTIZAN: Moramo da ponovimo pristup iz 2. kola, o crno-belima ne treba trošiti reči!
Igor Bondžulić, Foto: Printscreen

čeka nas 3. kolo superlige

TRENER JAVORA PRED PARTIZAN: Moramo da ponovimo pristup iz 2. kola, o crno-belima ne treba trošiti reči!

Fudbaleri Javora u nedelju gostuju Partizanu, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da se "ne treba zanositi" da je Partizan slab tim na osnovu igre iz prva dva kola i istakao da bi pristup iz meča protiv Napretka mogao da donese pozitivan rezultat njegovoj ekipi u Beogradu.

- Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu - rekao je Bondžulić, a prenosi klub.

Fudbaleri Javora u nedelju gostuju Partizanu, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Javor u ovaj meč ulazi posle ubedljive pobede protiv Napretka, dok su crno-beli poraženi u Novom Pazaru.

- Mislim da ekipa Javora mora da ponovi pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Ta utakmica je model kako bi Javor trebalo da izgleda i igra i nadam se da ćemo to što više puta ponoviti u ovoj sezoni. Nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je trener Javora.

I fudbaler Javora Miroslav Maričić zadovoljan je prethodnom utakmicom i smatra da Javor može da se nada povoljnom rezultatu i u Beogradu.

- Partizan je jako kvalitetan, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - rekao je on.

Utakmica se igra sutra u Beogradu od 20.30.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.