MITROVIĆ U BOLOVIMA UVEO FULAM U PREMIJER LIGU: 13 dana nisam trenira, tri puta dnevno sam pokušavao da hodam!
Foto: Printscreen/Twitter

rizikovao je

MITROVIĆ U BOLOVIMA UVEO FULAM U PREMIJER LIGU: 13 dana nisam trenira, tri puta dnevno sam pokušavao da hodam!

Srpski reprezentativac je zahtevao da se nađe na terenu u finišu

Objavljeno: 10:20h

Aleksandar Mitrović je stisnuo zube, rizikovao i pogoršanje povrede, kako bi pomogao Fulamu da dođe do Premijer lige i doveo ih je tamo.

Srpski reprezentativac je bez treninga i bez utakmica poslednje 2 nedelje ušao u finišu finala plej-ofa i bio asistent kod drugog gola "kolibara" u produžetku.

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ - rekao je Mitrović posle meča.

Kako je ispričao, on je bio taj koji je insistirao da igra.

- Srećan sam što smo rizikovali i srećan sam zbog menadžera, mislim da smo zaslužili ovo. Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona - poručio je Mitrović.

Kreće završnica Lige Evrope, a večeras (21.00) na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu Inter i Hetafe odigraće jedan meč osmine finala. Nerazuri su završili Seriju A u dobroj formi i kvota na keca je 1,75, iks je 3,50, dok je dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Hetafe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.