BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UMALO TEŽAK TRAGIČAR: Neviđena drama u borbi za Seriju A, 3 promašena penala i produžeci!
Foto: Dado Đilas

Kakav meč

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UMALO TEŽAK TRAGIČAR: Neviđena drama u borbi za Seriju A, 3 promašena penala i produžeci!

Ne bi smeo da izađe na ulicu da se nije dobro završilo po "leteće magarce"

Objavljeno: 03:48h

Malo je nedostajalo da Filip Đorđević, bude tragičar Verone, odnosno onog dela koji navija za Kjevo, ali ipak "leteći magarci" su napravili prvi korak ka povratku u Seriju A.

U meču četvrtfinala plej-ofa za popunu Serije A, Kjevo je odigrao 1:1 sa Empolijem, ali zahvaljujući boljem plasmanu na tabeli u ligaškom delu prvenstva prošao je u polufinale gde će igrati sa Specijom.

Mogli su Veronjani i bez drame i u regularnih 90 minuta da obezbede prolaz, ali što nije bilo tako kriv je srpski napadač koji je promaši penal u 56. minutu.

Posebno je bilo dramatično kada je u finišu dosuđen jedanaesterac i za Empoli, ali su je Ćićireti takođe promašio u 87. minutu, pa se ušlo u produžetke.

Tamo je Garitan u 97. minutu doneo prednost "žutima". U 104. minutu je bio još jedan penal za Empoli, a njega nije realizovao La Mantia, da bi Tutino u 110. minutu izjednačio i ponovo doneo dramu, ali 1:1 je ostalo do kraja.

Kjevo će u polufinalu igrati protiv Specije, dok će drugi polufinalni par činiti Pordenone i pobednik meča Ćitadela – Frozinone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.