Partizan ozvaničio igrača koji krije top u nogama!
Denis Stojković potpisao za Partizan, Foto: FK Partizan

POTVRĐENO

Partizan ozvaničio igrača koji krije top u nogama!

Već smo ga gledali u aprilu na trening utakmici između tima, a od sada ćemo moći da vidimo kako se snalazi i u Superligi

Objavljeno:

Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković ( 2002) je zaključno sa 04.08 2020. godine i zvanično igrač Partizana.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala ‘stare dame’ Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije odakle dolazi kao slobodan igrač.

- Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno četvrti avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci gde sam se sasvim uklopio u ekipu - ističe Stojković i dodaje.

- Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone.

Paraf na četvorogodišnji ugovor stavio je generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura.

Inače, Stojković je vrsan tehničar, a tokom te već pomenute trening utakmice pokazao je da u nogama krije pravi top, da može da šutira i levom i desnom, kao i da ima sjajan pregled igre te može da igra na mnogim pozicijama. Najbolje se snalazi u ulozi, što bi Italijani rekli, "trekvartiste".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.