Sve se zna - na ove timove Partizan ide u kvalifikacijama za Ligu Evrope!
Liga Evrope u Humskoj, Foto: Filip Plavčić

POČINJE!

Sve se zna - na ove timove Partizan ide u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Naravno, isti put će imati i bačkotopolski TSC

Objavljeno: 09:36h

Srpski vicešampion i najprijatnije iznenađenje prošlog prvenstva Partizan i TSC će na startu kvalifikacija za Ligu Evrope biti nosioci, a posle završnih kola domaćih prvenstava minulog vikenda poznato je svih 47 potencijalnih rivala ova dva kluba u utakmici koja će se igrati 27. avgusta.

Na spisku timova koje bi kuglice u Nionu mogle da namene našim klubovima nalaze se: Sumgait (Azerbejdžan), Lokomotiva Plovdiv i Slavija Sofija (Bugarska), Botosani (Rumunija), Pjast i Krakovija (Poljska), Levadija i Paide (Estonija), Hibernijans i Sirens (Malta), Dunajska Stresa, Ružomberok i Žilina (Slovačka), Fiorita i Tre Pene (San Marino), Željezničar i Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Laci i Teuta (Albanija), Mura (Slovenija), Puškaš (Mađarska), Runavik i Toršavn (Farska Ostrva), Saburtalo, Dinamo Batumi i Lokomotiva Tbilisi (Gruzija), Škupi i Renova (S. Makedonija), Petrokub, Sfantul i Dinamo Tiraspol (Moldavija), Engiordani (Andora), Diferdanž i Union Titus (Luksemburg), Kauno Žalgiris (Litvanija), Riga i Valmieiras (Letonija), Širak i Noah (Jermenija), Deri siti i Bohemijans (R. Irska), Inter Turku, Ilves i Honka (Finska), Breidablik i Vikingur (Island) i Bala (Vels).

Posle završnog vikenda u praktično svim ligama širom Starog kontinenta jasno je da će Partizan imati status nosioca i u plej-ofu Lige.

Podsetimo, crno-beli su po rangu 12. od 13 nosilaca i posle raspleta u završnici Lige Evrope i Lige šampiona mogu da “skliznu” najviše dva mesta. Istovremeno napredak je u novom ciklusu kvalifikacija moguć čak u sedam, osam situacija.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.