Još jedan Zmaj odleteo iz gnezda! Ovaj je otišao na istok!
Foto: FK Voždovac

Gotov transfer

Još jedan Zmaj odleteo iz gnezda! Ovaj je otišao na istok!

Pored nekoliko ponuda iz inostranstva koje su pristigle ovog leta za stamenog štopera izdvojila se ona koju su poslali Izraelci

Objavljeno:

Voždovac je prodao dva igrača u samo tri dana.

Posle Lazara Zličića koji je u subotu kompletirao transfer u Kišvardu, iz kluba je otišao i Nenad Cvetković koji je potpisao za izraelski Ašdod.

Pored nekoliko ponuda iz inostranstva koje su pristigle ovog leta za stamenog štopera izdvojila se ona koju su poslali Izraelci, te je tako nakon dogovora klubova i Cvetković dogovorio svoje uslove i ozvaničio saradnju sa Ašdodom.

Cvetković je u Voždovac došao iz Zemuna prošlog leta, a protekle sezone dominirao je u Superligi i bio bedem u odbrani Zmajeva, što je i izazvalo interesovanje više klubova iz Evrope.

- Želeo bih da se zahvalim svima u FK Voždovac na nezaboravnih godinu dana i na velikom poverenju koje sam dobio od ljudi iz kluba. Svi su učinili da se osećam sjajno kao čovek i igrač i to nikada neću zaboraviti, biti deo Voždovca bilo je prelepo fudbalsko iskustvo. Želim Zmajevima sve najbolje u ovoj sezoni - izjavio je Cvetković za sajt Voždovca nakon potpisa ugovora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.