SAD NEMA SLAVLJA, SLAVIĆEMO NA KRAJU SEZONE: Dres iz Kruševca ću da uramim!
Čolić slavi sa saigračima, Foto: Starsport©

"BONUS" klinac presrećan

SAD NEMA SLAVLJA, SLAVIĆEMO NA KRAJU SEZONE: Dres iz Kruševca ću da uramim!

Meč će nažalost ostati upamćen po teškim povredama Živkovića i Markovića, kojima je Čolić poželeo brz oporavak

Objavljeno:

"Iskreno vam kažem, sve mi ovo deluje kao san. Nisam mogao da zamislim lepši scenario na debiju. Dao sam premijerni gol za voljeni klub u prvoj utakmici u superligaškoj konkurenicji", reči su debitanta iz redova Partizana Nikole Čolića, posle pogotka za 1:3 koji je postigao u Kruševcu, u trijumfu njegovog kluba nad Napretkom..

Pobedu gostiju overio je u 95. minutu, kao da je „namirisao“ da se Umar Sadik istrošio pre nego što je pronašao poziciju za šut.

- Sadik je bio u šansi, ispratio sam akciju, bio koncentrisaan, pratio razvoj događaja za slučaj da se lopta odbije meni. I - odbila se. Inače, jedva sam čekao da zakoračim na teren, bio sam presrećan kad mi je šef rekao da ulazim, to se ne moze recima opisati.

Nikola Čolić
Nikola Čolić foto: Starsport©

Prilikom povratka za Beograd, mladi vezista je, sabirajući utiske, obećao:

- Dres iz Kruševca ću sigurno da uramim kao najlepšu uspomenu. Što se tiče slavlja, nema stajanja, očekuje nas već u sredu nova utakmica. Slavlje će biti na kraju sezone.

Taj meč ostaće upamćen i po sudaru Lazara Markovića i Mladena Živkovića, posle kog su i krilni vezista crno-belih i golman Kruševljana morali da napuste teren.

- Utakmica je bila borbena, nažalost pratile su je povrede. Nadam se da nije nista strašno. Markoviću i golmanu Napretka želim sto brži oporavak - rekao je Čolić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.