ZBOG OVOGA MI JE BILO NEPRIJATNO: Prva izjava Aleksandra Kataija posle ponovnog plesa na Marakani!
Aleksandar Katai, Foto: Starsport©

REKAO SVOJE

ZBOG OVOGA MI JE BILO NEPRIJATNO: Prva izjava Aleksandra Kataija posle ponovnog plesa na Marakani!

- Odigrali smo dobru utakmicu. U ovom trenutku je najbitnije da smo upisali tri boda i pobedom otvorili takmičenje u prvenstvu!

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je zadovoljan početkom sezone, u kojoj je njegova ekipa pobedila Novi Pazar.

- Odigrali smo dobru utakmicu. U ovom trenutku je najbitnije da smo upisali tri boda i pobedom otvorili takmičenje u prvenstvu. Očekivano je bilo da posle odlično odradjenih priprema ostvarimo dobar rezultat i to se i desilo. Bilo je teško igrati, teške su noge, međutim ostvarili smo zacrtani cilj. Već u sredu nas očekuje utakmica protiv Radničkog, a mi se već okrećemo tom duelu - rekao je Katai za sajt kluba.

Zvezda je pobedila povratnika u Super ligu, ekipu Novog Pazara sa 3:0, u prvom kolu srpskog prvenstva.

- Smanjili smo malo intenzitet treninga zato što je prvenstvo počelo, tako da će naša igra tek izgledati sve bolje i bolje. Imam sjajnu saradnju sa svim saigračima na terenu, odlično kombinujemo i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu - kazao je Katai.

Utakmice se zbog pandemije korona virusa igraju bez publike.

- Nikada nije prijatno igrati pred praznim tribinama, pogotovo na Marakani, na kojoj su gostovanja izuzetno neugodna. Navijači nam mnogo fale, ali bih pohvalio saigrače koji su nam pružili veliku podršku sa tribina. Nažalost, situacija je takva da moramo da se naviknemo na utakmice bez prisustva publike dok se situacija ne promeni - naveo je Katai.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.