DA LI ĆE MARKOVIĆ UOPŠTE VIŠE IGRATI ZA PARTIZAN?! Kad se vrati iz povrede već će biti član drugog kluba?!
Foto: Starsport©

šta li će biti?!

DA LI ĆE MARKOVIĆ UOPŠTE VIŠE IGRATI ZA PARTIZAN?! Kad se vrati iz povrede već će biti član drugog kluba?!

Mogao bi ponovo da zaigra u Turskoj

Objavljeno: 14:59h

Lazaru Markoviću predstoji period oporavka od povrede koju je zaradio posle samo 40 sekundi igre na meču protiv Napretka i gola koji je postigao, a sada je već pitanje da li će kada se oporavi i dalje nositi dres Partizana.

Turski mediji javljaju da je iskusni krilni fudbaler velika želja novog tamošnjeg superligaša Erzurumspora.

Ovaj prilično nepoznati klub za srpsku javnost se izborio za plasman u elitu i sada traži pojačanja na krilnim pozicijama, a bivši fudbaler Liverpula im je idealno rešenje.

foto: Starsport©

Uz njega oni su zainteresovani i za Eljera Eliju kome je istekao ugovor sa šampionom Bašakšehirom i i slobodan je u izboru nove sredine.

Sada je pitanje da li će Turci ponuditi dovoljnu sumu novca da se Partizan odrekne Markovića koji se prošle sezone vratio u klub kako bi oživeo karijeru, posebno što ga je trener Milošević nedavno apostrofirao kao jednog od ključnih igrača ekipe.

Marković nije bez iskustva u turskom fudbalu s obzirom da je svojevremeno proveo godinu dana u Fenerbahčeu na pozajmici iz Liverpula, ali nije ostavio neki utisak uglavnom zbog povreda koje ga muče tokom većeg dela karijere.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.