Isti penal kao što nije suđen Srbiji protiv Švajcarske na Mundijalu! Tad su svi bili složni da smo oštećeni, a sad?
Foto: Starsport©

uporedio 2 situacije

Isti penal kao što nije suđen Srbiji protiv Švajcarske na Mundijalu! Tad su svi bili složni da smo oštećeni, a sad?

Štoper crno-belih je uporedio situaciju kod prekršaja nad njim i penala koji nije dosuđen nad Mitrovićem u duelu na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Uroš Vitas je bio glavni akter kod spornog penala koji je dosuđen za Partizan protiv Napretka u Kruševcu, a zbog koga se podigla velika prašina u javnosti već posle 1. kola Superlige Srbije.

Štoper crno-belih, kao i njegov kolega iz odbrane Bojan Ostojić, su povlačeni za dres prilikom kornera u šesnaestercu Radničkog od strane domaćih igrača, a arbitar Danilo Grujić je to ocenio kao prekršaj i dosudio najstrožu kaznu.

Što se tiče iskusnog štopera Partizana nema dileme da je penal postojao.

foto: Starsport©

- Niti želim da komentarišem suđenje, niti me lično zanima taj način komunikacije. Svako ko zna fudbal video je da je penal bio čist kao suza. Neko bi rekao da me je vukao, ja bih pre rekao potez grčko-rimskim stilom, ali nevažno... Snimak sve govori - kratko je rekao Vitas i potom dodao poređenje kakav je to penal bio.

- Recimo, nešto slično je bilo na utakmici Srbija - Švajcarska kad nam nije ništa svirano... Ovde je javnost bila nepodeljena da li smo ostećeni. S tim što je Mitrović čak stavio ruku na odbrambenog Švajcarca, a ja nisam. Čisto je sve - poručio je štoper crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.