MILOŠEVIĆ OPET NIJE DAO IZJAVU POSLE MEČA, TRENER NAPRETKA BESNEO: Zbog čega sve ovo?! Šta će Partizanu poklon?!
Foto: Starsport©

ljuti su bili kruševljani

MILOŠEVIĆ OPET NIJE DAO IZJAVU POSLE MEČA, TRENER NAPRETKA BESNEO: Zbog čega sve ovo?! Šta će Partizanu poklon?!

Domaći su bili itekako nezadovoljni suđenjem

Objavljeno: 20:16h

Burno je bilo u Kruševcu, posebno u samom finišu duela Napretka i Partizana, naročito nakon što je sudija Danilo Grujić dosudio penal za crno-bele koji je u gol i samim time preokret i pobedu pretvorio Bibars Natho.

Crno-beli su osvojili 3 boda pobedom 3:1 nad Kruševljanima, a u taboru domaćih su bili izuzetno nezadovoljni pre svega zbog suđenja.

Još tokom meča nakon što je dosuđen penal nad Ostojićem, s klupe "čarapana" su protestovali zbog čega je trener Ivanović dobio žuti karton, a njegov pomoćnik crveni.

I posle meča je bio besan trener domaćih.

- Katastrofa! Zbog čega ovo?! Kome treba ovakav neki poklon?! Šta će Partizanu?! Žao mi je mojih momaka. Utakmica regularna sve do onog penala. Još jednom ne znam zbog čega ovo?! Žao mi je mojih momaka i Napretka - poručio je trener domaćih.

S druge strane, trener Partizana Savo Milošević ponovo je otišao direktno u svlačionicu i nije dao izjavu za "Arenasport" televiziju posle meča, a u samom finišu smo mogli da vidimo i kako se svađa sa nekim od predstavnika Napretka koji je sedeo u loži.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.