ABDULAZIZ, ŠARAC, RNIĆ I DRAGUTINOVIĆ: Još četiri igrača na raspolaganju novom superligašu!
FK Novi Pazar - ilustracija, Foto: Starsport©

GOLMAN I NAPADAČ

ABDULAZIZ, ŠARAC, RNIĆ I DRAGUTINOVIĆ: Još četiri igrača na raspolaganju novom superligašu!

U prvom kolu gostuju Zvezdi

Objavljeno: 12:11h

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je pre početka superligaškog takmičenja golmana Miloša Rnića i napadača Nemanju Dragutinovića, a u klub su se vratili ofanzivni vezista Abdulaziz Ragipović i levi bek Luka Šarac.

Rnić (27) je stigao iz čajetinskog Zlatibora, a ranije je branio za Kolubaru, Bežaniju, Deren iz Mongolije i beogradsku Lokomotivu.

Dragutinović (21) je internacionalac iz Bosne i Hercegovine, koji je pre Pazara nastupao za Mladost Doboj Kakanj i Drinu iz Zvornika.

Ragipović (20) se vratio u Novi Pazar posle igranja u lokalnom srpskoligašu Jošanici i Tutinu, dok je Šarac (25) ponovo u matičnom klubu, osim kojeg je bio i u Tutinu, Jošanici, užičkoj Slobodi, nemačkoj Viktoriji iz Berlina, lučanskoj Mladosti i Hajduku iz Kule.

Novi Pazar se administrativnim putem vratio u Superligu i na novom debiju ima najteži mogući zadatak – od 19.30 gostuje Zvezdi na Marakani. Kvota na Duplu pobedu domaćina (pobeda u prvom i drugom poluvremenu, gledajući ih kao odvojene celine) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Novi Pazar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.