NETAČNO JE DA JE IVANIĆ SKAKAO STANKOVIĆU PO GLAVI ZBOG ČETVORKE: Ona je bila slobodna od momenta kad je došao!
Stanković i Ivanić, Foto: Printscreen, Starsport©

OTKRIVAMO

NETAČNO JE DA JE IVANIĆ SKAKAO STANKOVIĆU PO GLAVI ZBOG ČETVORKE: Ona je bila slobodna od momenta kad je došao!

Nije baš sve onako kako se kaže na klupskim pres konferencijama

Objavljeno:

Već smo vam pisali o tome da je Dejan Stanković rekao da mu je Mirko Ivanić "skakao po glavi" za broj četiri na dresu otkako je bivši igrač Intera i Lacija došao u klub, ali kada se malo zagrebe ispod površine, čini se da to ipak nije cela istina.

- Kada sam došao, Ivanić mi je skakao po kičmi i tražio da uzme četvorku. Sa tim brojem je leteo na terenu kao igrač Vojvodine. Mića je iskoristio priliku da dobije svoju četvorku. Ne igra broj, broj je najmanji problem - rekao je Stanković u petak.

Naime, Ivanić je u klub došao na zimu 2019. godine, kada je trener još uvek bio Vladan Milojević, a šest meseci pre toga, Damijan le Talek, koji je nosio "četvorku", napustio je klub.

Damijan le Talek
Damijan le Talek foto: Dado Đilas

Od tada, četvorka je bila slobodna, sve do sad, a Ivanić je do dolaska Gelora Kange u Ljutice Bogdana nosio "osmicu". Dakle, ako je broj bio slobodan, pitanje je zbog čega ga Ivanić odmah nije uzeo, već je "prigrabio" "osmicu" kod Milojevića, koju je nosio sve do sad.

Moguće da je legendarni Stanković želeo da zaštiti Ivanića i atmosferu u svlačionici, pa zato nije želeo da prizna da se bivšem igraču BATE Borisova zapravo dopada to što je uzeo "četvorku", ali to sada možemo samo da nagađamo.

Ostavljamo vama da u komentarima sami procenite o čemu se ovde zapravo radi...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.