STANKOVIĆ OTKRIO SVE O DEGENEKU, PA PROGOVORIO O KANGI: Ivanić mi je zbog broja skakao po kičmi!
Dejan Stanković, Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED POČETAK SUPERLIGE

STANKOVIĆ OTKRIO SVE O DEGENEKU, PA PROGOVORIO O KANGI: Ivanić mi je zbog broja skakao po kičmi!

Katai verovatno neće igrati protiv Novog Pazara, a na Kangu treba računati za 15-ak dana

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković se oglasio pred početak Superlige Srbije u subotu, kada njegova ekipa igra sa Novim Pazarom od 19.30.

- Očekujem da krenemo jako. Još smo u fazi priprema, jer smo imali sedam dana duže odmora. To sam otkinuo od priprema, jer sam tako želeo. Ben i Gavra su se vratili, isto kao Boaći i Pavkov. Videćemo kada će njih dvojica dobiti dozvolu. Ali imaćemo slatke muke. Gledali smo prvo sebe, Novi Pazar dolazi sa novim sistemom, novim igračima. Pogledaćemo - rekao je Stanković.

Gelor Kanga je čovek o kome sada svi pričaju.

- Nisam se čuo sa Milojem i Božovićem. Imao sam prilike da ga vidim. Ogromno pojačanje. Nadam se da će biti još bolji, na meni je da od njega dobijem maksimum. Ne sumnjam da će biti profesionalac. Imamo kodekse. On je bio protagonista u Sparti, učestvovao je u osvajanju Spartinog Kupa. Zna on šta je Crvena zvezda, očekujem da radi normalne stvari. Znam da mora da ode do Pariza po stvari. Nadam se da će biti spreman za 15 ili 20 dana. On može da odradi dosta toga na više pozicija. Nećemo da brkamo, stavićemo ga tamo gde je najbolji.

Kanga je uzeo "osmicu", Ivanić je dobio broj iz Vojvodine - četvorku. Stanković se nasmejao na tu konstataciju.

- Kada sam došao Ivanić mi je skakao po kičmi i tražio da uzme četvorku. Sa tim brojem je leteo na terenu kao igrač Vojvodine. Mića je iskoristio priliku da dobije svoju četvroku. Ne igra broj, broj je najmanji problem. Ja sam došao u Inter i uzeo broj 11, čuvao sam ga za Mihu jer sam znao da dolazi za tri meseca. Onda sam čekao da ode Emre kako bih dobio peticu.

Ima li Zvezda problem sa viškom igrača?

- Nemam problem sa tim. Biće stvarno mnogo utakmica. Imaćemo šest ili sedam utakmica u avgustu. Tu je i bonus pravilo. Malo će se okretati situacija. Stariji će da ulaze umesto mlađih. U kvalitetnom rosteru je to najmanji problem.

Tema su i objave Miloša Degeneka na društvenim mrežama koje nagoveštavaju odlazak iz Zvezde.

- Ne znam, odneo mi je pauk kola, pa sam i sa tim imao problem. Degenek je naš igrač. Da je nešto vruće zvali bi me iz kluba. Ne pravim se da sam pao s Marsa. Stvarno, ne znam ništa o njegovom odlasku.

Pitanje je hoće li Stanković na premijeri moći da računa na Kataija. Blagu povredu je osetio kretivac iz Srbobrana tokom duela sa Borcem.

- Katai je imao dugu pauzu. Bude li postojao mali rizik sigurno ga neću koristiti. On je lider u svlačionici, terenu, treningu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.