OVE IGRAČE SU ZVEZDA I PARTIZAN REGISTROVALI ZA SUPERLIGU: Jedan otpisani igrač je ipak na spisku!
Mladi fudbaleri Zvezde i Partizana koji će nositi sezonu, Foto: Profimedia, Starsport©

POČINJE SEZONA 2020/21

OVE IGRAČE SU ZVEZDA I PARTIZAN REGISTROVALI ZA SUPERLIGU: Jedan otpisani igrač je ipak na spisku!

Osim toga, iznenađenja nije bilo

Objavljeno: 12:32h

Vreme je za početak nove fudbalske sezone u Srbiji. Crvena zvezda i Partizan će, pored Vojvodine i TSC, biti glavni kandidati za sam vrh tabele, a letnji prelazni rok još uvek nije završen ni u jednoj, ni u drugoj ekipi sa Topčiderskog brda.

Međutim, pošto Superliga 2020/21 počinje ove večeri mečem Vojvodine i TSC, svi su morali da registruju fudbalere za prvo kolo.

Valja napomenuti da sve je nova pojačanja moguće registrovati do kraja prelaznog roka, a igrače koji su dovedeni kao slobodni i malo posle toga.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Starsport©

Ovo je tim Crvene zvezde na koji Dejan Stanković računa za prvo kolo:

Borjan, Popović, Ćopić, Katić, Gajić, Jovičić, Degenek, Pankov, Vulić, Ivanić, Babić, Fernandes, Milunović, Simić, Nikolić, Rodić, Jovančić, Ben, Sanogo, Hajdin, Gobeljić, Vukanović, Petrović, Pavkov, Boaći, Gavrić, Eraković, Radulović, Krstović, Garsija.

Kao što možete videti, a kao što smo vam već i pisali, nema Kanjasa, ali tu je već unapred "otpisani" Mateo Garsija, za koga se i dalje čekaju ponude. Kanga će verovatno biti registrovan od drugog kola.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Što se Partizana tiče, ovo je tim na koji će u prvom kolu računati Savo Milošević. Pošto mladi Denis Stojković za klub može da potpiše tek 3. avgusta, do tada neće biti registrovan:

Popović, V. Stojković, Gočmanac, Vujačić, Natho, Sadik, Asano, Vitas, Zdjelar, Ivanović, Šćekić, Suma, Ostojić, Brežančić, Marković, Urošević, Miletić, Lakčević, Matić, Lutovac, Smiljanić, Pavlović, Momčilović, Štulić, Stanojlović, Čolić, Jović, Stevanović.

Naravno, spiskovi će se menjati u skladu sa dolascima i odlascima.

Bonus video:

(А.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.