Zvezdino specijalno iznenađenje za navijače, ali ovo je tek početak!
Foto: crvenazvezdafk.com

preuzmite

Zvezdino specijalno iznenađenje za navijače, ali ovo je tek početak!

Kroz zanimljive ispise koji se nalaze na svakom stikeru imaćete priliku da se podsetite po čemu su upravo ovi igrači ostali upamćeni

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda svim zaljubljenicima u crveno-bele boje spremio je novi paket stikera posvećen legendama kluba.

Crvena zvezda nastavila je odličnu saradnju sa Viberom, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu poruka i donela novi paket od 14 stikera posvećen „starijim legendama“. Šampion Srbije kao najtrofejniji klub u Srbiji može se pohvaliti velikim brojem igrača koji su ostavili dubok trag u istoriji. Upravo zbog toga paket stikera posvećen Zvezdinim legendama, samo je prvi u nizu kojim će obradovati navijače.

Povodom 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji u planu je izrada paketa stikera koji će biti posvećeni šampionskoj generaciji iz 1991. godine, a potom i još jedna saradnja sa Viberom kojom će pažnju posvetiti i nešto „mlađim legendama“ Crvene zvezde.

Zvezdine zvezde, najbolji golman, ali i najbolji strelac u istoriji kluba samo su neki od ličnosti čije ćete stikere moći da koristite. Ambasador, strelac čuvenog gola u utakmici protiv Arsenala, ali i trener u dva navrata našli su se u najužem izboru Zvezdinih legendi.

Kroz zanimljive ispise koji se nalaze na svakom stikeru imaćete priliku da se podsetite po čemu su upravo ovi igrači ostali upamćeni. Kako biste otkrili o kojim se legendama radi i dopisivanje učinili još zanimljivijim, potrebno je samo da potpuno besplatno preuzmete paket stikera i uključite vremensku mašinu!

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti OVDE.

Postanite deo Zvezdine Viber zajednice OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.