IMALA JE DOBAR ŽIVOT, ALI JE NJEGA MRZELA IZ DNA DUŠE: Tom Brejdi se našao u čitulji!
Foto: EPA / JOHN CETRINO

Auuu čoveče

IMALA JE DOBAR ŽIVOT, ALI JE NJEGA MRZELA IZ DNA DUŠE: Tom Brejdi se našao u čitulji!

Javnost u SAD je isprva bila šokirana, ali sada je cela stvar postala komična, iako je reč o tragičnom događaju

Objavljeno: 15:12h

Poslednjih dana pravi hit u SAD i ogromnu pažnju javnosti na sportskim stranicama izazvala je jedna umrlica.

Kerol Skarselja, nije bila sportistkinja, niti je išta za života uradila da bi privukla veliku pažnju javnosti, ali je posle smrti postala osoba o kojoj se priča.

Gđa Skarselja je, nažalost, nedavno preminula u gradu Bafalo u kome je i živela, a svi u SAD su počeli da pričaju i pišu o njoj zbog čitulje koju joj je dala njena ćerka, a u kojoj je pomenut verovatno najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi.

Njena ćerka je dala umrlicu u lokalnim "Bafalo njuz" u kojoj je želela da pokaže i kakva je bila osoba njena mama i navela je nekih 5 činjenica koji preminulu opisuju kao osobu, a ono što je zapalo svima za oko je bila jedna stavka - velikim slovima je pisalo "MRZELA JE TOMA BREJDIJA".

- Bila je veliki ljubitelj sporta, obožavala je njujorške Jenkije i Lebrona Džejmsa, a mrzela Toma Brejdija - stoji u pismu koje je poslala njena ćerka Norma Miholand.

Skarselja je bila strastvena navijačica Bafalo Bilsa, a najbolji igrač u istoriji tog sporta je protiv njih zabeležio 31 pobedu i tek tri poraza, što je najbolji skor kvaterbeka u istoriji protiv nekog kluba. Brejdi je tako s razlogom postao noćna mora navijačima Bilsa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.