Jalovi Partizan i posle 300 minuta nove sezone nije dao gol! Bačka uzela prvi bod u istoriji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

Moraće to mnogo bolje

Jalovi Partizan i posle 300 minuta nove sezone nije dao gol! Bačka uzela prvi bod u istoriji! (FOTO) (VIDEO)

Sjajan početak novog superligaša
Objavljeno: 23:12h

Partizan nije iskoristio Zvezdin kiks na početku šampionata Srbije, pošto je u Novom Sadu odigrao samo 0:0 sa novim superligašem Bačkom.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Ekipa iz Bačke Palanke nikada nije igrala u najvišem rangu, a odlično je započela prvu sezonu, pošto je bila potpuno jednak takmac sa bicšim šampionom Srbije.

Besni Grobari već na poluvremenu zvali igrače ispod tribine!

foto: Filip Plavčić

Da li je Partizan oštećen za penal protiv Bačke? (VIDEO)

Jedino što može da obraduje Ivana Tomića je sigurna igra odbrane crno-belih, pošto i dalje nije primio nijedan gol u ovoj sezoni, ali mora da ga zabrine to što nijedan nije ni dao. Ovo je već treći meč završen najnepopularnijim rezultatom.

Da stvari po Grobare budu još gore, Partizan je imao igrača više poslednjih deset minuta meča zbog isključenja Bjeloša, koji je dobio dva žuta kartona.

Tomić: Katastrofalno prvo poluvreme, spreman sam da preuzmem odgovornost!

foto: Fonet/aleksandar Koković

Debitovao je i Leonardo Souza, koji je pokazao da bi mogao da bude pojačanje za Superligu, jer je njegovo prisustvo unelo kakvu-takvu svežinu u igru crno-belih! Ostaje žal za nekoliko propuštenih šansi, ali mogla je i Bačka do gola u prvom poluvremenu u dva navrata.

Bačka - Partizan 0:0

Sudija: Novak Simović

Bačka: Manojlović, Smiljanić, Josimov, Ilić, Klisura, Rogač, Bajić (od 71. Švonja), Bjeloš (crveni karton u 80. minutu), Galić, Trivunović (od 83. Trajković), Mojsilović (od 57. Zečević).

Partizan: Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Everton, Brašanac, Đuričković (od 75. Božinov), Radović (od 46. Leonardo), Mihajlović (od 46. Ilić), Đurđić.

Tekstualni prenos dešavanja na utakmici u Novom Sadu pretili ste na Espreso.co.rs lajv-blogu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.