ISTORIJSKI TRANSFER PARTIZANA: Umar Sadik je prvi stranac večitih kome će ovo poći za rukom?
Foto: Starsport©

OČEKUJU OGROMAN NOVAC

ISTORIJSKI TRANSFER PARTIZANA: Umar Sadik je prvi stranac večitih kome će ovo poći za rukom?

- Ne slažem se da je Nigerijac limitiran tehnički, jer kada postignete toliko golova, uz veliki broj asistencija, morate imati vrhunsku tehniku, nema tu slučajnosti - rekao je bivši golman Partizana

Objavljeno:

Kada ga je prvi put videla Partizanova publika bila je prilično skeptična, nisu verovali da Umar Sadik može da bude pravi čovek za njihov tim, ali nakon godina dana Nigerjac ih je sve demantovao i pokazao da ima ogroman potencijal.

Osetio je Savo Miloševića da nezgrapni momak ima nešto u sebi, da može da bude veliki napadač.

Pred početak nove sezone Sadik predstavlja jednog od najtraženijih napadača Evrope, koji će doneti veliki novac Partizanu, u šta veruje i poznati fudbalski radnik Ranko Stojić.

– Umar Sadik bi mogao da bude prvi stranac koga će naši “večiti“ prodati za veliki novac. Za njegov meteorski uspon najviše je zaslužan Savo Milošević, ali smatram da je još rano razmišljati u pravcu njegove prodaje.

foto: Saša Pavlić Koky

Ne slažem se da je Nigerijac limitiran tehnički, jer kada postignete toliko golova, uz veliki broj asistencija, morate imati vrhunsku tehniku, nema tu slučajnosti - rekao je bivši golman Partizana i reprezentacije, a sada jedan od najpoznatijih menadžera na ovim prostorima, Ranko Stojić, u razgovoru za list “Danas“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.