IZ TSC PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA: Da Senta ostane neosvojiva tvrđava!
FK TSC Bačka Topola, Foto: FK TSC

PRETE OSTATKU LIGE

IZ TSC PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA: Da Senta ostane neosvojiva tvrđava!

Trener TSC-a Zoltan Sabo je na konferenciji za novinare rekao da se ekipa vratila sa devetodnevnih priprema iz Mađarske i da je zadovoljan uslovima koje je klub imao na Puškaš akademiji

Objavljeno:

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u petak dočekuju ekipu Vojvodine u 1. kolu Super lige Srbije, s namerom da dobrom igrom i pobedom započnu novu sezonu.

Trener TSC-a Zoltan Sabo je na konferenciji za novinare rekao da se ekipa vratila sa devetodnevnih priprema iz Mađarske i da je zadovoljan uslovima koje je klub imao na Puškaš akademiji.

- Odigrali smo tri utakmice i, nažalost, sve tri smo izgubili. Nisam zadovoljan defanzivnim segmentima igre ekipe, a isto tako smo propustili brojne šanse, tako da moramo da popravimo realizaciju igre. Grešaka je bilo, ali siguran sam da one mogu da se isprave - rekao je Sabo, prenosi klub.

- Iako nemamo puno vremena i prvenstvo počinje već u petak, kada u prvom kolu dočekujemo Vojvodinu, nadam se da će se momci oporaviti od priprema i da će uspeti da nam donesu prvu pobedu - dodao je Sabo.

TSC je u prelaznom roku doveo nekoliko novih igrača, a Sabo je naglasio da je klub imao peh jer se novopridošli igrač Dino Dolmagić povredio još na pripremnoj utakmici i zbog povrede ukrštenih ligamenata duže vreme neće moći da igra. Istovremeno, Srđan Grabež ima blagu mononukleozu.

- Zbog izostanka Dolmagića i Grabeža, doveli smo novog igrača Nemanju Petrovića, iz ekipe beogradskog Rada da pojača poziciju ekipe na levoj strani. Nadam da ćemo do petka uspeti da uigramo ekipu za prvo kolo i da će momci koji budu istrčali na teren dati sve od sebe da prvenstvo počnemo pobedom - dodao je Sabo.

Napadač Vladimir Silađi rekao je da je atmosfera u klubu odlična i da su pripremne utakmice pokazale spremnost TSC-a za dobar početak sezone.

- Ekipa je na okupu i svi se odlično slažemo. Pripreme su bile dobre, imali smo utakmice na svaka tri dana i sve je bilo na vrhunskom nivou. Očekujem da sezonu počnemo pobedom, da osvojimo prva tri boda i da Senta ostane neosvojena tvrđava - rekao je Silađi.

Utakmica TSC - Vojvodina igra se u petak od 19.00 na stadionu u Senti. Igraće se bez prisustva publike.

TSC je debitantsku sezonu u Superligi Srbije završio na četvrtom mestu na tabeli sa 59 bodova, dok je Vojvodina bila treća sa 62 boda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.