Dobili smo specijalnu dozvolu za intervju s Nemanjom Matićem: Evo šta je rekao za Espreso! (FOTO)
Foto: Čelsi Srbija

EKSKLUZIVNO za naš portal

Dobili smo specijalnu dozvolu za intervju s Nemanjom Matićem: Evo šta je rekao za Espreso! (FOTO)

Jedan od najboljih vezista planete uz posebnu dozvolu kluba uspeo je da izdvoji par minuta i popriča sa mnom, pri čemu mi je dao neke interesantne informacije
Objavljeno: 22:02h

S obzirom na to da igrači nemaju prava da razgovaraju sa novinarima, Nemanja je morao da traži dozvolu od stručnog štaba, a dali su mu jer je objasnio ko sam i odakle dolazim.

foto: Čelsi Srbija

Strepeo sam nekoliko trenutaka, ali se onda pojavio sa narogušenim Englezom koji je pored sebe imao upaljen diktafon, kako bi posle kratkog intervjua mogao da proveri da li sam pitao nešto "što ne smem".

Videvši da su i te kako ozbiljni i rigorozni povodom čitave situacije počeo sam sa tim kako je pre svega njemu, a onda i ostalima pod vođstvom Antonija Kontea.

- Počeli smo prošle nedelje, treniramo zaista jako, svakoga dana po dva treninga. Tako se navikavamo i hvatamo formu. Što se tiče meča sa Volfsbergerom, videla se svežina u odnosu na onaj u Beču (poraz od Rapida 2:0). Sve smo bliži onome što trener od nas traži. Sve je pod kontrolom, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu - započeo je jedan od najboljih vezista na planeti.

foto: Reuters/Matić na meču u Klagenfurtu
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.