Stigla zamena za Hajdina!
Stefan Hajdin, Foto: Starsport©

REPREZENTATIVNO ISKUSTVO

Stigla zamena za Hajdina!

Nastavljaju da se dovode novi igrači

Objavljeno:

Levi bek Nikola Stanković je predstavljen kao novi fudbaler Voždovca i kao zamena za Stefana Hajdina koji se vratio sa pozajmice iz Crvene zvezde.

Nekadašnji kapiten Radničkog iz Niša koji je nastupao i za reprezentaciju Srbije među Zmajeve dolazi nakon igranja u Grčkoj za ekipu Larise.

Stanković je prošao fudbalsku školu Partizana da bi nakog toga nastupao za Inđiju i Bačku gde su ga sjajne igre po levom boku preporučile niškom superligašu u kojem je čak poneo i kapitensku traku.

Nikola Stanković
Nikola Stanković foto: FK Voždovac

Stanković je prethodnu sezonu proveo u Larisi i nije skrivao zadovoljstvo dolaskom u redove Voždovca.

Izuzetno mi je drago što postajem deo kluba kakav je Voždovac. Ne bih trošio reči o organizaciji kluba i korektnosti ljudi koji ga predvode, to je već nadaleko poznato, želeo bih samo da napomenem da sam došao u ovaj klub jer nam se ambicije poklapaju i želim da Voždovac u ovoj sezoni vidim u samom vrhu tabele – jasan je bio Stanković po potpisivanju ugovora.

Nikola Stanković
Nikola Stanković foto: FK Voždovac

Voždovac će u narednoj sezoni nastupati sa izrazito mladim timom, što će Stankovića sa svojih 26 godina učiniti jednim od najiskusnijih u ekipi.

U ovoj sezoni nastupaćemo sa jako mladim timom, ali timom koji je ekstremno talentovan i koji ima potencijal za velike domete. Nadam se da će svi to videti već u subotu kada počne prvenstvo – zaključio je novi fudbaler Voždovca.

Zmajevi započinju novu sezonu u subotu od 19:30 kada na svom stadionu dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice. Meč će se igrati bez prisustva publike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.