Ivan Tomić o eliminaciji iz Evrope: Poraz kao da je sahrana i povod za linč! (FOTO)
Foto: Fonet

a pobeda kao vatromet

Ivan Tomić o eliminaciji iz Evrope: Poraz kao da je sahrana i povod za linč! (FOTO)

Crno-beli su eliminisani od Zaglebja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su obe utakmice završene bez golova, a poljski tim je na penale prošao dalje
Objavljeno:

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da preuzima punu odgovornost za eliminaciju u kvalifikacijama za Ligu Evropе, kao i to da prošlost ne može da se promeni i da sva energija treba da se usmeri ka osvajanju "duple krune".

- Stvorili su se euforija i optimizam posle prve utakmice i do pre tri dana je sve bilo fantastično. Sada je, nakon jednog promašenog penala, potpuni raspad, potop, ništa ne valja. Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom. U sportu tako ne može da se radi, u sportu je neophodno racionalno prilaziti pobedama i porazima - rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Beogradu.

foto: Beta

Partizan je eliminisan od Zaglebja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su obe utakmice završene bez golova, a poljski tim je na penale prošao dalje.

- Ono što je prošlo ne možemo da promenimo, koliko god patili zbog toga. Možemo da se fokusiramo na ono što tek treba da se desi - dodao je trener crno-belih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.