2 PUTA DNEVNO PIŠTOLJ NA ČELO! Uzeli su mi i analni bris! Po ceo dan perem i slažem peškire!
Foto: Starsport©

kao da je apokalipsa

2 PUTA DNEVNO PIŠTOLJ NA ČELO! Uzeli su mi i analni bris! Po ceo dan perem i slažem peškire!

Kako kaže poslednji put je video ljudsko lice je bilo u avionu na putu za Kinu

Objavljeno:

Proteklog vikenda je startovala Superliga Kine. Pet meseci nakon prekida prethodne sezone zbog izbijanja pandemije koronavirusa u Kini se zakotrljala lopta.

Ipak, naš Duško Tošić nije mogao da bude na raspolaganju svom timu za prvi meč jer se i dalje nalazi u obaveznom karantinu za sve koji doputuju u najmnogoljudniju zemlju na svetu.

Nekadašnji reprezentativac koji je član Gvangdžu RF-a se i dalje nalazi u strogoj samoizolaciji gde uopšte maltene nema kontakta sa spoljnim svetom osim kada lekari u skafanderima dođu da ga testiraju.

foto: printscreen

- Lice čoveka sam poslednji put video kad sam izašao iz aviona. Na aerodromu su me dočekali lekari u skafanderima i sproveli do hotela. Iz sobe mogu da izađem na terasu. Svakog dana mi osoblje hotela u skafanderima donosi nove peškire i posteljinu, ali staru ne odnosi. Imam u sobi gomilu od 80 peškira. Svi su uredno oprani i složeni. Moram nekako da prekratim dan - rekao je Tošić za "Sportski žurnal".

Tošića testiraju na svaka tri dana.

- Pištolj za merenje temperature mi stavljaju na čelo dvaput dnevno. Lekar u skafanderu dođe do vrata, ja otvorim, on proveri i ode. Testiraju me svaka tri dana. Radili su mi i dva analna brisa. Imam osećaj da proveravaju svako krvno zrnce - ispričao je Tošić.

Inače, kineska Superliga se sada igra po izmenjenom sistemu takmičenja. Šesnaest ekipa je podeljeno u dve grupe od po osam timova okupljenih u Dalijanu i Sužouu.

Posle dvostrukog bod sistema uslediće druga faza koja će promovisati šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.