Šta čeka Zvezdu u naredna dva dana?
Foto: Starsport©

raport

Šta čeka Zvezdu u naredna dva dana?

- Na Kataija ne treba trošiti reči, fenomenalan igrač i sigurno je da nam mnogo znači što su nas pojačali na samom početku priprema - rekala je Zvezdina "dvojka"

Objavljeno:

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić sumirao je utiske sa, do sada, odrađenih letnjih priprema.

Zvezdina “dvojka” ne krije da je zadovoljan urađeim, kao i da je siguran da će rezultat doći.

- Generalno sam zadovoljan urađenim do sad. Idemo u pravom smeru. Iz utakmice u utakmicu težimo da se što bolje pripremimo, kao i da fizički rastemo kao ekipa. Mislim da se to i videlo na utakmici protiv Napretka. Trener Stanković je ponovo podelio minutažu, u oba poluvremena smo pokazali organizovanu igru sa dosta dobrih prilika i na kraju ostvarili pobedu, što je manje bitno u ovom trenutku, ali svakako da prija – počeo je Gajić.

Osvrnuo se i na utakmicu sa Napretkom.

- Prikazali smo dobru igru, rezultat je u ovom trenutku u drugom planu. Najbitnije je da svako pruži svoj maksimum, a rezultat će onda sigurno dolaziti. Drago mi je i zbog Spiridonovića koji je postigao svoj prvenac i želim mu još mnogo golova u crveno-belom dresu. Takođe, na Kataija ne treba trošiti reči, fenomenalan igrač i sigurno je da nam mnogo znači što su nas pojačali na samom početku priprema.

Gajić je otkrio i šta ekipu očekuje u naredna dva dana, a ne krije da je atmosfera u timu Dejana Stankovića fenomenalna.

- Najbitnije je da se pre svega dobro oporavimo, pripreme su bile izuzetno naporne, ostalo je još dva dana da zatvorimo ciklus. Očekuje nas i poslednja pripremna utakmica, veoma je bitno da upišemo još jednu pobedu i u dobrom raspoloženju dočekamo početak priprema. Za sedam dana nas očekuje prva takmičarska utakmica, cilj nam je da već na premijeri pokažemo da se izuzetno dobro radilo na pripremama i upišemo pobedu protiv Novog Pazara. Atmosfera u ekipi je zaista fenomenalna. Držimo se zajedno i organizujemo druženja koja nam dodatno pomaže u izgradnji timskog duha koji nas je krasio prethodnih godina – podvukao je desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.