OVO ĆE BAŠ BOLETI DELIJE: Milošević uništio Zvezdu, pa objasnio zašto Stojković nije na golu Partizana!
Foto: Starsport©

nakon pobede

OVO ĆE BAŠ BOLETI DELIJE: Milošević uništio Zvezdu, pa objasnio zašto Stojković nije na golu Partizana!

- Napredak nam je od kada sam ja na klupi zadao najviše problema, više nego Zvezda - istakao je trener crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter rezultatom 4:0 u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

Strateg crno-belih Savo Milošević je izneo svoje viđenje utakmice.

Imali smo takmičarski pristup, mada opet ne mogu da budem zadovoljan početkom utakmice. Posle je to izgledalo dosta bolje. Još uvek su noge teške - rekao je Milošević.

Sve nas je zanimalo kakva će biti uloga Vladimira Stojkovića naredne sezone i da li će zaista Aleksandar Popović biti prvi golman crno-belih.

- Stojke je propustio dosta treninga, odgovaralo nam je da Popović danas brani jer će u nekim utakmicama on sigurno biti na golu zbog novih pravila i bonus igrača, jer moraju da u startnih 11 budu bar dva igrača mlađa od 21 godinu - jasan je bio Savo.

Crno-beli u prvom kolu Superlige gostuje Napretku u Kruševcu, utakmica se igra prvog avgusta od 17 i 30 sati, a strateg kluba iz Humske je svog narednog protivnika uporedio sa Crvenom zvezdom i uporedio koliko im je ko problema pravio u prethodnoj sezoni.

- Napredak nam je od kada sam ja na klupi zadao najviše problema, više nego Zvezda. Ipak, ako budemo ozbiljno pristupili utakmici nema sumnje da će i rezultat biti dobar - zaključio je Milošević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.