Poker Partizana na generalnoj probi: Natho pustio magiju, Marković nagovestio da može, a Banjak upisao prve minute!
Foto: Starsport©

prijateljska utakmica

Poker Partizana na generalnoj probi: Natho pustio magiju, Marković nagovestio da može, a Banjak upisao prve minute!

Utakmicu Partizana i Proletera mogli ste da pratite na našem sajtu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pobedili su Proleter rezultatom 4:0 u generalnoj probi pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

Izabranici Sava Miloševića su veoma lako stigli do trećeg trijumfa u pripremnom delu sezone i nagovestili da su spremni za napad na titulu šampiona Srbije.

Najlepši trenutak meča je bio pogodak Natha u 45. minutu, koji je kao i mnogo puta ranije pokazao kakav slobodanjk ima. Sa svog mesta je matirao golmana Petrića. Nakon toga mrežu su pogodili Marković (52. minut), Suma (60. minut) i Zdjelar (87. minut).

Prve minute u dresu Paritzana je upisao Najveća promena crno-belih za predstojeću sezonu jeste rotacija na poziciji golmana, pošto, po svemu sudeći, Vladimir Stojković će prepustiti mesto mladom Aleksandaru Popoviću, koji za sada ima samo jedan zvaničan nastup u dresu Partizana, ali je bio prvo rešenje Sava Miloševića u svom kontrolnim mečevima.

Naravno, ovo ne znači da je Stojković skrajut sa 'jedinice', ali zbog pravila FSS da u svaki tim mora da ima po dva igrača mlađa od 21 godine u startnih 11, Popović će dobiti veću šansu.

foto: Starsport©

Partizan - Proleter 4:0 (1:0)

(Natho 45, Marković 52, Suma 60, Zdjelar 86)

Partizan: Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, Stefanović, Suma, Asano, Sadik; Klupa: Brežančić, Banjak, Lutovac, Šćekić, Marković, Matić, Čolić, Stojković, Knežević, Smiljanić, Štulić, Arambašić, Jović, Stanojlović, Ivanović;

Proleter: Petrić, Janković, Kovačević, Andrejević, Pinto, Jovanović, Pejić, Bacanović, Živojinović, Vesić, Mirosavljev; Klupa: Elesin, Joković, Kojić, Ilić, Milošević, Milenković, Papović, Đurić, Vojkić, Berić, Radenović. Sudije: Pavle Tomić, Miloš Karadžić, Nenad Radojčić

Utakmicu Partizana i Proletera mogli ste da pratite u priloženom video snimku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.