Albanci hoće da slave u Prištini odlazak na EURO: Kosovo ih zvalo da igraju utakmicu!

NOVE PROVOKACIJE

Albanci hoće da slave u Prištini odlazak na EURO: Kosovo ih zvalo da igraju utakmicu!

Fadilj Vokri je pozvao nacionalni tim Albanije da u novembru odigra meč protiv samoproklamovane republike i tako omoguće i navijačima na Kosovu da proslave veliki uspeh "crnih orlova"
Objavljeno:

Euforija i ekstaza među Albancima povodom plasmana "crnih orlova" na Evropsko prvenstvo ne prestaje, a navijači ne staju sa seirenjem na račun Srbije, te se malo-malo mogu čuti otrovne strelice ka nama povodom toga što srpski fudbaleri neće videti EURO. Nova provokacija je stigla sa Kosova, od Fadilja Vokrija, predsednika tamošnjeg fudbalskog saveza koji je pozvao Albaniju da odigra prijateljski meč protiv samoproklamovane republike i na taj način da se održi i u Prištini proslava plasmana albanske reprezentacije u Francusku.

Izabranici Đanije De Bjazija su u ponedeljak dočekani u Tirani kao heroji, a proslava je bila organizovana i na ulicama Prištine istovremeno i to je dalo ideju za prijateljski duel dve selekcije koji bi poslužio kao povod za proslavu Lorika Cane i ostalih igrača sa Albancima sa Kosova. U FS Albanije ozbiljno razmatraju da prihvate poziv i već u novembru kda bude bila reprezentativna akcija taj duel bude odigran, tačnije između 9-17. novembra.
Bila bi ovo prilika i da reprezentativci Albanije rođeni na Kosovu, a ima ih 14 na čelu sa prvim zvezdama tima Lorikom Canom i Talantom Džakom, posete mesta gde su se rodili i proslave sa svojim narodom veliki uspeh, pišu albanski i kosovski mediji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.