DELIJE STOPIRAJU TRANSFER: Velika želja Dejana Stankovića "zabranjena" na Marakani zbog hrvatskog porekla!
Foto: Starsport©

stop

DELIJE STOPIRAJU TRANSFER: Velika želja Dejana Stankovića "zabranjena" na Marakani zbog hrvatskog porekla!

Jurčeviću uskoro ističe ugovor i na "Marakanu" je trebalo da dođe bez obeštećenja kao zamena za Milana Rodića

Objavljeno:

Trener crveno-belih Dejan Stanković nameravao je da angažuje dosadašnjeg levog beka Olimpije iz Ljubljane Marija Jurčevića, ali navijači su se tome usprotivili zbog njegovog hrvatskog porekla.

Jurčeviću uskoro ističe ugovor i na "Marakanu" je trebalo da dođe bez obeštećenja kao zamena za Milana Rodića. Stankoviću je ovog fudbalera još letos preporučio šurak Milenko Aćimović. Strategu crveno-belih se igrač dopao, ali nije računao na čvrst stav navijača da Hrvati nisu dobrodošli u klub.

Prema rečima izvora s "Marakane", uprava Zvezde pokušala je da iskoristi činjenicu da je Jurčević Hrvat po ocu, dok mu je majka Srpkinja. Ipak, to nije bilo dovoljno da se "delije" predomisle. - Nije tajna da rukovodstvo kluba sa "Marakane" ne donosi odluke koje su u suprotnosti sa stavovima navijača. "Delije" ne vode klub, ali njihovo mišljenje je veoma važno. Kad je reč o angažovanju hrvatskih fudbalera ili onih koji su igrali u Partizanu, njihov stav je jasan - to ne dolazi u obzir. Stanković im je napomenuo da je Jurčeviću majka Srpkinja. Rečeno mu je da igrač sa takvim imenom i prezimenom ne može da igra za Zvezdu - prenosi izvor Informera.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.