Jednom je bila potpuna katastrofa: Kako Partizan prolazi posle 0:0 u prvoj tekmi? (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić/Saša Pavlić Koky

ovo plaši grobare

Jednom je bila potpuna katastrofa: Kako Partizan prolazi posle 0:0 u prvoj tekmi? (VIDEO)

U šest navrata, crno-beli su samo jednom prošli posle najnepopularnijeg rezultata iz prve utakmice
Objavljeno: 17:09h

1. Ludogorec 2014.

Posle ne preterano zanimljivog prvog meča u Razgradu, naredni Zvezdin rival u kvalifikacijama Ludogorec doputovao je u Beograd sa jednim ciljem. Da pobedi. I dobro mu je krenulo. Marselinjo, najbolji igrač ovog tima, postigao je dva gola za dva minuta, i činilo se da je sve gotovo. Međutim, Darko Brašanac je dodao Škuletiću za 1:2, da bi isti igrač poravnao rezultat i doneo nadu navijačima Partizana da mogu da dođu do velikog uspeha. Nažalost, Branislav Trajković je dobio crveni karton i tako ostavio svoje saigrače na cedilu. Ostalo je 2:2, Ludogorec je prošao dalje.

2. Artmedija 2005.

Godina koju će pre svih želeti da zaboravi Pjer Boja! U dve utakmice nije se dogodilo gotovo ništa, pa su penali morali da reše pobednika i putnika u Ligu šampiona. Bilo je 3:3 u penal seriji, Kamerunac je imao priliku da se upiše u istoriju kluba iz Humske 1. Prišao je lopti, zaleteo se i promašio jedanaesterac. U narednoj seriji je Jan Đurica dao pogodak, Nenad Brnović promašio, pa je na taj način slovačka ekipa upala u grupnu fazu LŠ, i to u najlakšu grupu, gde je najteži rival bio važeći šampion Evrope Porto, ali desetkovan posle odlaska Žozea Murinja.

3. Ocelul 2004.

Lepo beogradsko veče, drugo kolo kvalifikacija za Kup UEFA. Protivnik je maleni Ocelul iz Galatija. Partizan je bio bolji rival na terenu, imao je nekoliko sjajnih prilika, pogodio je čak i prečku, da bi na kraju igrač koji se vratio sa Olimpijskih igara, gde je SCG doživela debakl na svim frontovima, Srđan Radonjić, postigao gol vredan trećeg kola kvalifikacija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.