HRVATSKI BREND JE DOTAKAO DNO: Mamić prozivkom uništio velikog rivala!
Foto: Beta/Almir Razić

jedva je dočekao

HRVATSKI BREND JE DOTAKAO DNO: Mamić prozivkom uništio velikog rivala!

"Zacementirali su svoje peto mesto na tabeli u ovoj sezoni – sezoni u kojoj su u Evropi uspeli da ispadnu od malteških ribara i kuvara, od Gorice u osmini finala Kupa, te su kao krunu sezone uspeli da doguraju do petog mesta u ligi".

Objavljeno:

Kontroverzni Zdravko Mamić se oglasio nakon što je Hajduk porazom na svom stadionu od Rijeke propustio šansu da bude iznad petog mesta. Mamić je u svom stilu stao na muku velikom protivniku.

On se oglasio na svom Fejsbuk nalogu.

Sinoć smo u nikad zanimljivijoj završnici Prve lige svedočili jednoj istorijskoj činjenici koja me lično iz racionalnih razloga žalosti. Sinoć je jedan veliki hrvatsku sportski brend HNK Hajduk iz Splita dotakao dno i zacementirao svoje peto mesto na tabeli u ovoj sezoni – sezoni u kojoj su u Evropi uspeli da ispadnu od malteških ribara i kuvara, od Gorice u osmini finala Kupa, te su kao krunu sezone uspeli da doguraju do petog mesta u ligi.

U ligi u kojoj ih od zagrebačkih kvartova nije Pobedilo još jedino Vrapče samo zato što nije u Prvoj ligi. Klub je to godišnje koji troši 20 miliona evra, a zadnjeg igrača za ozbiljan iznos, mimo projekta porodice Vlašić, stvorio je i prodao u prošloj deceniji, dok su zadnje ozbiljne novčane nagrade za nastupe u Evropi dobili pre uvođenja evra u upotrebu. Klub je to moralnih vertikala i sjajnih kvazi-stručnjaka koji su drugima spremni da sude o svemu – od novinarstva do politike. Klub je to koji je od grada koji ima gotovo pet puta manje stanovnika od Zagreba u poslednjih deset godina dobio 450 miliona kuna, a nastup na evropskim takmičenjima im je ređi od Halejeve komete. Klub je to koji se svake godine i na svakoj skupštini skriva iza navijača i izmišlja neprijatelje koji ih onemogućavaju u obavljanju posla u kome su sve lošiji i lošiji. Klub je to koji će za svoju nesposobnost okriviti čudne likove iz Hercegovine. A nisu ni svesni da im nema Dinama, Zdravka Mamića i ljudi koji znaju da rade sa talentovanom decom da bi ove godine kvalifikacije za Ligu Evrope svojim zaslugama, radom i rezultatim videli smo na televiziji, jer ih nema ni na Plejstejšnu. E moj Hajduče…, stoji u postu Zdravka Mamića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.