TITO JE NAVIJAO ZA PARTIZAN! Nije mogao da gleda kako Zvezda pobeđuje tim koji voli, pa je uradio OVO!
Foto: Printscreen

evo o čemu se radi

TITO JE NAVIJAO ZA PARTIZAN! Nije mogao da gleda kako Zvezda pobeđuje tim koji voli, pa je uradio OVO!

Otkriva Bobek

Objavljeno: 13:00h

U avgustu će biti deset godina od kako nas je napustio legendarni golgeter Partizana Stjepan Bobek, koji je ostavio neizbrisiv trag u crno-belom dresu.

Na internetu se pojavio arhivski snimak u kom govori Bobek o navijačkoj pripadnosti Josipa Broza Tita. Mnogo se govorilo o ovome, a posle Bobekovih reči neke su stvari jasnije.

Kako kaže Bobek, prvi čovek Jugoslavije ono vreme je nakon Večitog derbija koji je pripao Crvenoj zvezdi odlučio da više ne posećuje stadione.

- Rekao je da je simpatizer Partizana, a normalno je da je simpatisao Hajduk, jer su oni bili u ratu, li posle toga on je bio simpatizer Partizana. Sigurno na ideju raznih generala, koji su uticali na njega, pa je postao partizanovac.

On je došao na utakmicu protiv Crvene zvezde, ja sam bio rezerva i sedeo sam iza njega i utakmica je završena 3:0 za Zvezdu. Kad god je Zvezda dala gol gledali su ka njemu i aplaudirali, e tada mi je rekao " kad sam video takvu situaciju odlučio sam da ne dolazim na utakmice". Bilo mu je nerpijatno kao predsednik, a kao partizanovac - rekao je svojevremeno legendarni Stjepan Bobek.

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.