Transfer koji bi mogao da naljuti navijače: Partizan prodaje fudbalera, pominje se cifra od 10 miliona!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

priča se

Transfer koji bi mogao da naljuti navijače: Partizan prodaje fudbalera, pominje se cifra od 10 miliona!

Mali problem Sadiku bi mogao da bude to što je bi član najvećeg rivala Seltika, ekipe Rendžersa, što bi možda izazvalo bes pristalica Policajaca

Objavljeno:

Umar Sadik je definitivno najtraženiji fudbaler Partizana u ovom prelaznom roku. Dugo nije bila ovakva pomama za nekog igrača crno-blh.

Pominje se veliki broj različitih klubova, a poslednji u nizu je škotski Seltik. Najveći škotski tim je zaintersovan za usluge napadača iz Nigerije, koji ima izvanrednu sezonu iza sebe.

Ovaj transfer zavisi u mnogome od prodaje Seltika. Ukoliko škotski velikan naplati sjajne partiej Odsona Eduara, onda bi se otvorilo mesto u napadu, koje bi pokušali da nadomeste dovođenjem Sadika.

foto: Starsport©

Pominje se da Partizan traži 10 miliona evra za njegov odlazak, međutim, i dalje nema informacija koliko i šta je ponudio Seltik. Ono što se zna jeste da je Seltik zvao Partizana da se raspita za harizmatičnog fudbalera.

Mali problem Sadiku bi mogao da bude to što je bi član najvećeg rivala Seltika, ekipe Rendžersa, što bi možda izazvalo bes pristalica Policajaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.