Otkrivena velika tajna srpskog fudbala: Odbio sam Real Madrid! Zvezda i Partizan su me zvali...
Foto: Starsport©

evo šta kaže

Otkrivena velika tajna srpskog fudbala: Odbio sam Real Madrid! Zvezda i Partizan su me zvali...

Reč ima legenda

Objavljeno: 14:44h

Milan Lane Jovanović je imao veoma interesantnu karijeru. Čovek koga najviše pamtimo po golu Nemačkoj na Svetskom prvenstvu je otkrio tajnu iz svog fudbalskog putovanja.

Naime, pre nego što je obukao dres Liverpula mogao je da postane član madridskog Reala.

- Zvao me je Peđa Mijatović koji je tada bio sportski direktor kluba. Nije mi se svidela dužina ponuđenog ugovora i to je presudilo. Hteo sam dugoročni ugovor, sigurnost i mir u tim godinama. Nikad ne žalim zbog odluka koje sam doneo, pa ni zbog te. Kruna karijere mi je bilo igranje za Liverpul - rekao je Jovanović za u opširnom intervjuu za portal “Atletik”.

foto: Starsport©

Zanimljivo je bilo i kako je Lane odlučio da ode u penziju, sa samo 32 godine.

- Mnogi su me zvali tada, Zvezda, Partizan, Radomir Antić u Kini, bilo je poziva iz Bundeslige. Da li se kajem? Ne mogu da se kajem zbog svojih odluka u životu. Da li je trebalo još da igram? Da, trebalo je još tri-četiri godine mogao da igram, osećao sam se savršeno, čak se i sad osećam savršeno. Igram i sad mali fudbal 4+1 što je izuzetno zahtevno i osećam se odlično. Možda je ishitreno doneta odluka, ne zbog fizičkog, već zbog psihičke iscrpljenosti. Sve te neke situacije, put koji sam prošao. Imao sam osam operacija u karijeri. Kuriozitet je da sam i pored svih tih operacija bio zdrav. Sad ću ih verovatno osetiti, ali ne tad. Mozak sve te stresove i ta dešavanja beleži, ispostavi račun i kaže ti da je možda bolje da se život nastavi bez toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.