Miha grmeo u svlačionici posle katastrofe, pa se setio borbe sa leukemijom: Umuknite, ako imate dostojanstva!
Mihajlović je iskritikovao igrače nakon poraza od Milana, Foto: Profimedia

ljutit

Miha grmeo u svlačionici posle katastrofe, pa se setio borbe sa leukemijom: Umuknite, ako imate dostojanstva!

Postavio je i važno pitanje koje se tiče neposredne budućnosti, jer je Bolonja posle ovog meča tačno na sredini tabele i desetom mestu sa 43 boda

Objavljeno:

Siniša Mihajlović tokom meča između Bolonje i Milana nije delovao toliko besno i ljuto, ali je u svlačionici imao šta da im kaže posle ubedljivog poraza od 5:1.

- Veoma je lako prokomentarisati ovu utakmicu. Kad izgubite 5:1, umuknete, izvinite se navijačima, prihvatite kritike i budete posramljeni. Ako moji igrači iole imaju osećaj dostojanstva, uradiće baš to - rekao je Mihajlović posle meča.

Postavio je i važno pitanje koje se tiče neposredne budućnosti, jer je Bolonja posle ovog meča tačno na sredini tabele i desetom mestu sa 43 boda.

- Ovo nije bila utakmica nego jednosmerna ulica, pa sad moramo da odlučimo hoćemo li sledeće sezone da idemo na Evropu ili da se zadovoljimo bezbednom zonom sredine tabele. Ako hoćemo da uradimo nešto uzbudljivo, moramo da napravimo promene. To je vrlo jasno posle ovog poraza - poručio je Mihajlović.

Bolonja je sa čak 5:1 poražena na San Siru
Bolonja je sa čak 5:1 poražena na San Siru foto: EPA

Izjavio je i da pokušava sa ekipom da uradi nešto što ne prolazi i uspeva uvek, ali smatra da je bitno da se kontrolišu emocije. Zato je podelio i lekciju koju je i sam naučio u svojoj glavi u proteklih godinu dana od kada je saznao da boluje od leukemije.

- Kao i u životu, kad sve ide dobro, onda ne zastajete i razmišljate o tome zašto se stvari događaju. Kada se dešavaju loše situacije, onda stanete i pokušavate da izvučete ono što je pozitivno iz njih - objasnio je Mihajlović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.