Jović ipak ne ostaje u Realu: Seli se iz Španije, ali ne u Milan - na stolu je pozajmica?
Luka Jović, Foto: AP

ITALIJANI JAVLJAJU

Jović ipak ne ostaje u Realu: Seli se iz Španije, ali ne u Milan - na stolu je pozajmica?

Ova vest se pojavila samo dan posle osvajanja titule

Objavljeno:

Luka Jović je osvojio titulu sa madridskim Realom, iako je na svega 25 nastupa (uglavnom sa klupe) postigao samo dva pogotka.

Posle meča, viđen je zagrljaj srpskog fudbalera sa Zinedinom Zidanom, nakon čega se spekulisalo da između njih "ljubav" i dalje traje, te da će momak iz Batara nadomak Bijeljine možda i zadržati u Madridu i naredne sezone.

No, kako Italijani tvrde, vrlo lako bi moglo da se desi da ipak ode na Apenine. I to ne u Milan, o kome se toliko puno pisalo u poslednje vreme, već u mnogo "opasniji" i egzotičniji grad.

Arkadijuš Milik
Arkadijuš Milik foto: EPA/ Ciro Fusco

Za njegove usluge je zainteresovan Napoli, koji već pregovara sa jednom potencijalnom zamenom za Arkadijuša Milika. U pitanju je Nigerijac Viktor Osimhen, koji je pre jedan dan promenio agenta, pa pregovori sa njim moraju da počnu ispočetka.

Kao plan B, ponovo je napuljskim medijima, što je preneo "Korijere delo sport", počelo da figurira Lukino ime. On bi, navodno, bio doveden na pozajmicu.

Jović na treningu Reala
Jović na treningu Reala foto: EPA/J.J. Guillen

Italijani, takođe, pišu da je on ove sezone doživeo nekoliko pehova. Prvo onaj sa zakonom u Beogradu, pa potom sa povredom, a onda i sa dodatnim karantinom od 14 dana zbog neodgovornog ponašanja.

Kao opcija ukoliko bi propao posao sa Jovićem, pojavio se i Serdar Azmun iz Zenita. Iranski Mesi je tražena "roba" u fudbalskom svetu, ali i za sada samo plod bujne mašte italijanskih predstavnika "sedme sile".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.