Ponovo cela Hrvatska gleda šta radi Manuel Nojer: Ovog puta nisu Tompsonove pesme, već obračun!
Manuel Nojer, Foto: Profimedia

NIJE SE LIBIO DA UĐE U KLINČ

Ponovo cela Hrvatska gleda šta radi Manuel Nojer: Ovog puta nisu Tompsonove pesme, već obračun!

Otkrio je Begović i da je s Nojerom odmerio snage

Objavljeno: 10:15h

Golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer, iz dana u dan dokazuje da je vedar i opušten mladić koji koristi svaku priliku da dan ispuni veseljem i smehom (ako mu zaboravimo onaj incident sa Tompsonom).

On je tako u sredu otišao na Pelješac po punjene paprike na akciji "Plati tri, nosi dve" (da, dobro ste pročitali, u pitanju je šala), i to u Poršeu 356, vozilu koje je prava atrakcija, jer izgleda kao da ne može da se upali.

Genijalnu scenu na Fejsbuku je prikazao vlasnik Tuna Bara na Pelješcu Jakov Begović, koji i inače svoje kupce zabavlja silno duhovitim natpisima. Tako posetioci njegovog lokala mogu da saznaju i da radnici Tuna bara "govore sve jezike osim stranih", odnosno "da su porcije male, ali zato skupe!".,

Otkrio je Begović i da je s Nojerom odmerio snage u obaranju ruku, pa za 24sata.hr prepričao i kako je upoznao jednog od najboljih golmana planete. Pogledajte fotku tog interesantnog "obračuna":

- Upoznali smo se tako što mi je njegov trener dao rukavice. Poneo sam ih na ribe i s njima izašao na naslovnici časopisa "Ribolov na Jadranu". Inače sam tunolovac. Nojeru su pokazali te novine gde lovim ribu u njegovim rukavicama i tako je saznao za mene. Kada sam bio u Nemačkoj, Nojer je hteo da se upozna sa mnom kada je čuo ko sam. Kasnije sam pitao ove moje koji je to tip, a oni su mi rekli: "Pa to ti je golman Bajerna". Svi su umrli od smeha. Eto, on je znao za mene, ali i ne i ja za njega. Ne idem na utakmice, ne gledam fudbal - otkrio je Begović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.