SVE JE PROKOCKAO I PROPIO, PA GA JE ŽENA OSTAVILA: Očistio se, vratio u normalu, onda je usledila nova tragedija...
Pol Merson (u sredini) okružen legendama engleskog fudbala, Foto: Profimedia

NEMA MU IZLEČENJA

SVE JE PROKOCKAO I PROPIO, PA GA JE ŽENA OSTAVILA: Očistio se, vratio u normalu, onda je usledila nova tragedija...

Legenda Arsenala u velikom paklu

Objavljeno: 17:55h

- Sve je otišlo dođavola zbog jedne stvari. Zbog kocke. Izgubio sam kontrolu - reču su Pola Mersona, jedan od onih fudbalera koji se pamte na Ostrvu, posebno ako navijate za Arsenal.

Bivši napadač Tobdžija, ali i engleske reprezentacije sredinom devedesetih, imao je sve na tanjiru. Milione, lagodan život, no nešto je sve to uništilo...

- Moja zavisnost o kocki bila je nemilosrdna - otkriće u poslednjem intervjuu, a koji je dao za jedan engleski nedeljnik.

- To toliko umara da je to nevjerojatno. Mentalno isisava život iz vas. Samo sediš tamo na kauču i razmišljaš: "Gde ću da nabavim još novca za kocku?" To je... Doslovno kao da ste zavisnik o kreku. Da, baš tako! Kao o drogi - naglasio je Pol koji danas radi za razne britanske televizije kao komentator i konsultant.

Pol Merson
Pol Merson foto: Printscreen/Youtube

Navodno je na alkohol, drogu i kocku potrošio neverovatnih sedam miliona funti samo u 90-im godinama prošlog veka! U nama bližoj valuti, 8.2 miliona evra.

- Opet sam upao u taj začarani krug kocke. I teško mi je, teško se nosim s tim. Praktično sam se vratio tamo gde sam bio pre puno godina. Celo vreme se samo kladim i ne volim se zbog toga. Pomalo zastrašujuće je sve to - ističe bivša Arsenalova zvezda.

Za raspad braka je sam kriv, kako priznaje, jer je za samo jedan vikend prokockao 26.000 evra. Supruga mu nije oprostila...

- Moj život je trebao da bude - dvoje divne dece, divna žena i odličan život - reći će.

Nije se to dogodilo. Ono što ga brine je i to da se, iako je odradio teške terapije u komuni za odvikavanje, lako vratio starim navikama. Boci i kocki...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.